Disse træningstilskud hører til blandt de mest solgte i Danmark

12. februar 2024

Dette indlæg er sponsoreret.

Du kan finde rigtig mange træningstilskud på det danske marked, men det er naturligvis ikke dem alle, der sælges i lige stort omfang.

Det handler primært om, at der er stor forskel på, hvem disse tilskud henvender sig til.
Overvejer du selv at købe tilskud, skal du derfor ikke vælge ud fra, hvad der er populært. Derimod skal du vælge tilskud, der giver mening for dig at tage. Hertil er det også vigtigt at huske, at ingen af disse tilskud kan gøre op for, at din kost ikke er god. Derfor skal det være din førsteprioritet.

1: Pre workout

Der kan være brug for et skud energi forud for en hård træning. Derfor er der mange, der benytter sig af en form for pre workout. For mange er det blevet en uundværlig del af deres rutine, da pulveret har stor positiv indflydelse på deres træning.

Et sådant pulver skal blot blandes med vand og indtages før en træning. Fælles for dem alle er, at de er udviklet til at kunne give dig et skud energi inden en træning. Samtidig kan det hjælpe dig med at holde fokus og forbedre din udholdenhed, hvilket er afgørende for din træning.

2: Kreatin

Her er der faktisk tale om et naturligt stof, der findes i vores muskler. Alligevel er det et af de mest populære tilskud blandt folk, der er seriøse omkring deres træning. Her er det også værd at nævne, at kreatin kan komme fra både kød og fisk.

Kreatin bliver brugt med henblik på at øge muskelmasse, forbedre styrke og øge den sportslige præstation. Derfor kan det bruges i flere henseender, og kan derfor også tages både før og under træning. Nogle har endda god succes med at dele det op i flere doser i løbet af dagen.

3: BCAA

Hvis du har et ønske om at kunne tage din træning til næste niveau, så er det værd at tage et kig på BCAA (forgrenede aminosyrer). Det er noget, der bedst kan beskrives som brændstof til dine muskler. Netop derfor vil det kunne have stor indflydelse på din træning og udvikling.

BCAA består af tre essentielle aminosyrer: leucin, isoleucin og valin. De er helt unikke, da de er i stand til at metabolisere sig direkte i muskelvæv. Derfor får du en hurtig og effektiv kilde til energi, når du træner.

Ifølge Kostmagasinet.dk kan BCAA også hjælpe dig med at fremme muskelvækst, reducere træthed samt sikre en bedre genopretning. Derfor er det også et tilskud, der benyttes af rigtig mange.