Opgrader dit udstyr til din fodboldtræning

9. oktober 2023

Hvis du træner meget og ønsker at tage det næste step videre, der kan få din træning og form op på helt nye niveauer.

Så læs med i denne artikel, hvor vi anbefaler noget udstyr der kan hjælpe dig med det mål.

Bliv en mester i førsteberøringer

Hvis du spiller meget fodbold, men måske nogen gange ender med at træne alene derhjemme, så kan en fodboldrebounder være en god hjælp. Med en fodboldrebounder kan du øve dine afleveringer, din førsteberøring, samt simulere indlæg. Generelt er den god at spille med for at øve forskellige basale ting, og få den bedste førsteberøring. De fleste kan også justeres så du både kan øve din førsteberøring på bolde der kommer tilbage højt, men også lavt. Du kan få en fodboldrebounder til omkring 600-1000 kr. alt efter hvilken størrelse og kvalitet du ønsker den har.

Styrketræning

Hvis du ønsker at styrke din fysik, så du bliver uovervindelig i nærkampe, kan du overveje en af følgende maskiner. Vi kan anbefale en Smith machine, der er god at lave squats og bænkpress på. Den er en sikker vinder hvis du er nybegynder til at løfte vægte, da vægtstangen nemt kan låses, og sidder fast så den ikke kan tabes. En billig smith machine kan koste omkring 4000-5000 kr.

Og hvis du ønsker noget billigere og mere simpelt, kan en justerbar træningsbænk være en god investering. Med en justerbar bænk kan du lave mange forskellige øvelser, alt efter om du har en vægtstang eller håndvægte, og hvis du ikke har nogen af delene, er der også en masse øvelser du kan lave på bænken uden, hvor du bruger din kropsvægt.

Forbedrer din restitution

Og hvis du træner utrolig meget, og døjer med en øm krop det meste af tiden, vil det næste være for dig. Til dette vil vi anbefale at få et isbad. Isbade hjælper på restitutionsprocessen, og har yderligere en masse andre sundhedsmæssige fordele. Et isbad efter træning kan være det der gør forskellen på hvor hurtigt du restituerer, samt lindrer eventuelle ømheder og smerter du skulle have fået til træning.

Så hvis du ønsker at være lige så god som de professionelle, så gør som dem og tag isbade for at få mest muligt ud af din træning.

Sammenlign låneudbydere

Hvis du godt kunne tænkte dig at tage din træning til det næste step, men måske ikke har plads i budgettet til at gå ud og investere i udstyret. Så kan du på GOLoan sammenligne låneudbydere og finde det billigste lån der passer bedst til dine behov.