Sådan laver du et godt fodboldmanager CV

4. april 2023

Livet som fodboldmanager kan gå op og ned, ligesom i så mange andre brancher. Der er rigtig mange, der gerne vil arbejde som manager for en fodboldspiller eller en hel klub, men der er også kun et begrænset antal stillinger, der kan give sådan et job.

Derfor er det meget vigtigt at lave et godt og målrettet CV, så du kan komme til jobsamtale og forhåbentlig få et godt job som fodboldmanager.

Det vigtigste ved et CV er, at du skal tænke over, hvem du skal sende det til. Hvis de har slået stillingen op et sted, er det en god ide at læse stillingen grundigt. Der er helt sikkert en række kompetencer, som klubben ønsker, at deres næste fodboldmanager skal kunne besidde.

De ord de bruger, når de skriver om, hvordan de gerne ønsker, at deres næste manager skal være, kan du med fordel bruge i dit CV. Eksempelvis kan det være, at der i stillingen står, at du gerne må være målrettet og være god til at kommunikere. Hvis det er noget, som du kan se dig selv i og bruge de ord til at beskrive dig selv, kan du det.

Hvad skal et fodboldmanager CV indeholde, hvis man skal søge et job?

Noget af det første du skal have stående på et CV er nogle helt basale informationer om dig selv. Det skal først og fremmest være sådan, at du skriver dit navn øverst på CV’et. Så kan dem der læser det se præcis hvem der er, der søger jobbet.

Derudover så er det altid godt at skrive din e mail adresse og dit telefonnummer på. Det er helt basalt set for, at klubben kan kontakte dig, for eventuelt at spørge dig om noget eller invitere dig ind til en samtale. Med det skrevet på har du styr på det hele basale og kan gå videre til den del, der skal fremstille dig på bedst mulig vis.

Som det næste kan du skrive, hvilke uddannelser du har. Det mest ideele ville være, hvis du har taget en uddannelse, der kvalificerer dig som en god fodboldmanager. Hvis du ikke har det, skal du ikke være nervøs for det.

Det kan være, at du forud for at søge dette job har haft en masse andre jobs, der har gjort dig til den, du er. Det kan være, at du har haft et job, hvor du har været vant til at varetage mange interesser eller haft mange bolde i luften. Det er to kvalifikationer, der er super godt at have som fodboldmanager. Derfor kan du skrive dem på.

Lige et tip! Du kan sagtens også tilføje et billede på, hvis det er noget, du har lyst til. Det kan være en fordel, hvis klubben har set dig før og synes om dig.

Hvordan kan du lave et flot og professionelt CV?

Det kan være svært at lave et flot og professionelt CV, men det behøver det ikke at være mere! Du kan nemlig gøre det meget nemt for dig selv ved at bruge en online CV skabelon. Det er en nem måde for dig at få et CV, der ser flot ud og som skiller sig ud fra alle andre.

Vi skal huske på, at når man sender et CV og en ansøgning, så gælder det om at skille sig ud. Selvfølgelig er indholdet af CV’et det mest vigtigste, men et professionelt layout og design kan vække opmærksomheden hos dem, der skal læse det.

Hvis du ikke selv er så teknisk og god til design, kan det godt være svært at vide, hvordan man kan gøre det bedst muligt. Derfor kan det være super brugbart at bruge skabeloner, der er lavet på forhånd. Så skal du bare koncentrere dig om at udfylde det med de oplysninger, som du skulle udfylde lige meget hvad. Det bliver næsten ikke nemmere end det at sende et godt CV afsted.