Hvem vinder VM 2022?

23. november 2022

Det danske fodboldlandshold er kommet langt med forberedelserne til VM i Qatar 2022. Landstræner Kasper Hjulmand har udtaget en trup på 26 spillere, som han mener, kan konkurrere med de bedste i verden.

Men der er stadig masser af usikkerhed omkring turneringen, da der er mange forhold, der ikke er på plads endnu. Men det helt store spørgsmål er, hvem vinder vm 2022, og hvilke hold skal man være opmærksom på? Læs med her og bliv klogere.

Hvem er favoritten til at vinde VM i fodbold 2022?

Det er svært at sige, hvem der er favoritten til at vinde VM i fodbold. Der er mange dygtige hold, og det afhænger også meget af, hvordan de enkelte hold kommer til at spille under turneringen. Men nogle af de hold, der har en god chance for at gå hele vejen er Brasilien, Spanien og Tyskland. Følg med i fodboldnyhederne, hvis du er interesseret i at følge med i, hvordan de forskellige hold klarer sig.

Danske fans og deres rejser til Qatar til VM i fodbold

Danske fans har rejst i store tal til Qatar for at se Danmark spille VM i fodbold. Mange har rejst med fly fra København. De fleste af dem er unge mænd, men der er også en del kvinder med.

De fleste af dem bor på hoteller eller lejer lejligheder. Mange er meget begejstrede for at være i Qatar, og de glæder sig til at se Danmark spille.

Bag om VM i fodbold – hvordan arrangeres et så stort arrangement?

VM i fodbold er et af de største og mest prestigefyldte arrangementer, der findes. Det er en begivenhed, som mange mennesker verden over følger med i, og det er ikke uden grund. VM i fodbold arrangeres hvert fjerde år, og det er altid et land eller en by, der bliver udvalgt til at være vært for arrangementet. Landet eller byen skal have gode forhold for at kunne afholde et så stort arrangement, både når det kommer til infrastruktur og hoteller/overnatningsmuligheder. Derudover skal der selvfølgelig være en god fodboldbane, som kan rumme de mange tilskuere.

Når der så endelig er blevet udvalgt en by eller et land, der kan afholde VM i fodbold, så begynder planlægningsarbejdet for alvor. Der skal laves aftaler med de forskellige hold, der skal deltage i turneringen, både hvad angår transport og logi under turneringen. Derefter skal der selvfølgelig laves aftaler med Tv-stationerne, der gerne vil sende VM i fodbold live på TV. Nogle gange kan det dog ske, at TV-stationerne ikke har mulighed for at sende hele turneringen live.

Det er for tidligt at sige, hvordan VM 2022 vil påvirke Danmark. Det afhænger af mange faktorer, og der er stadig meget usikkerhed.