Gå aldrig glip af Premier League-programmet

11. april 2022

Hvis der er noget i denne verden, der kan bringe følelserne uden på tøjet hos normalt fornuftige mennesker, er det fodbold.

Den på papiret simple sportsgren med 11 spillere på hvert hold samt to net og en bold ser måske ikke ud af meget, men når først kampens første fløjt har lydt, er sagen en anden.

Få steder er det mere udpræget, end det er i den engelske Premier League, for her ser man spillet foregå i et enormt højt tempo, der gør, at spillerne aldrig kan hvile på bolden. Premier League-kampe har ofte lidt af det hele: god underholdning, masser af mål og grundlag for at få testet sine nerver og følelser.

Fodbold i England er bare størst. Mere eller mindre alle små byer har deres eget fodboldhold, der uge efter uge kæmper for hæder til sig selv og sine fans. Fra amatørholdene i Sunday League til de professionelle hold i Premier League er der bare noget for enhver smag.

Samler man sig på de store stadions i England for at se Premier League live, kan man være sikker på at blive suget med af stemningen, der altid er garant for episke oplevelser. Fra den berømte The Kop på Anfield Road i Liverpool til Chelseas Shed End i London kan man virkelig blive en del af en stemme, der enten hepper af heltene eller buher af skurkene fra det andet hold.

Og er du først blevet bidt af det sug, der går igennem dig, når du træder ud midt i en skare af syngende supportere, har du lyst til at komme igen.

Premier League på TV

I en dansk kontekst er det naturligvis urealistisk, at man ofte kan være en del af tilskuerrækkerne på stadion. Heldigvis findes der i dag så mange gode alternativer, at du fra de trygge rammer i stuen faktisk kan heppe i dit eget tempo. Med Premier League-streaming på YouSee Tv & Film kan du både få op- og nedtakt med skarpe ekspertanalyser og journalistiske vinkler, mens du naturligvis også får set selve kampen.

På den måde kan du også selv være herre over, hvilke snacks der serveres, og om øllene skal opgraderes til andre drikkevarer. Skulle du komme i den uheldige situation, at dit hold bliver bortdømt af kampens dommer, risikerer du heller ikke stadionkarantæne, fordi du er kommet til at tyre en fadøl eller en stadionpølse ud på banen.

I stedet kan du fra din sofa eller fra din yndlingssportsbar nøjes med at råbe ad skærmen og ellers drukne dine sorger i en kold sodavand. Hvis dit hold omvendt har tur i den, kan du ved at have dine venner i nærheden altid få dem forklaret, at de kun er blevet inviteret, så de kan overvære den lektion, som dit yndlingshold lige nu er ved at holde over for en dødssyg rival.

Premier League har bare det hele, så uanset om du er til rutsjebaneture eller ej, kan du godt indstille dig på, at dit følelsesregister ofte vil komme igennem både jubel og ærgrelse i løbet af en engelsk fodboldkamp.