Hvad er odds og sportsvæddemål?

18. januar 2022

Når du oddser, laver du en forudsigelse på en kamp hos en bookmaker. Et odds har forskellige markeder, som hver især har en chance for at opstå, baseret på flere faktorer.

Disse faktorer beregnes af bookmakerne og dit arbejde er at vælge det, der har størst sandsynlighed for at ske (til et højt nok odds, som bookmakeren udsteder). Det kan f.eks. være 1X2, Over/Under, Antal kort, antallet hjørnespark m.fl.

Bookmakeren multiplicerer din indsats med oddsene for dit sportsvæddemål og krediterer din konto med det resulterende beløb, hvis dit odds ‘går hjem’.

Din nettogevinst er det overskud som du får, hvis du vinder dit odds. Har du oddset et vinderspil for 100 kr. til odds 1.50, vil din konto blive krediteret 150 kr., men din nettogevinst er 50 kr.

De mest populære markeder omfatter fodbold, basketball, tennis og ishockey. Andre betting sportsgrene omfatter volleyball, rugby, boksning, baseball og dart. Efterhånden som teknologien forbedres, kommer flere innovative sportsgrene som e-sport med på listen. Fælles for alle sportsgrene er den faktiske deltagelse. Alle sportsgrene du kan spille på, foregår i det virkelige liv med mennesker som deltagere.

Udvid din viden om odds hos Tipya

Efterhånden som sportsvæddemål vokser hvert år med flere og flere kampe, har du brug for en kompetent guide til at hjælpe dig med at navigere og forstå betting. Tipya er platformen for alle dine behov når det kommer til odds og sportsvæddemål. Uanset om det er første gang du oddser eller du er en erfaren spiller, har Tipya information og betting tips der hjælper dig med at forstå betting verdenen bedre.

Du kan eksempelvis få en detaljeret gennemgang omkring hvordan du åbner en online sportsbetting konto og indbetale penge. Hvis bookmakeren har en velkomstbonus, bliver du guidet til at bruge den, for at øge dine vinderchancer. Derefter vil du forstå odds værdi, og andre ting du skal være opmærksom på, for at sports betting ikke bare bliver en underskudsforretning.

Tipya har betting guides, der gælder for forskellige bookmakere, og hvordan du udnytter disse til din fordel. Førstegangs-spillere kommer til at forstå sportsvæddemål i detaljer, så man er godt klædt på når man skal slå bookmakerne. Erfarne spillere nyder ligeledes godt af unikke odds, der hver dag bliver leveret af kompetente odds eksperter hos Tipya.

Efterhånden som du går dybere ind i betting og sportsvæddemål, bliver Tipya din bedste kammerat. Du hjælpes med at finde værdi når du oddser, hvilket forbedrer din forståelse af betting. Overvej de odds tips, der hver dag bliver delt af odds eksperter fra forskellige lande hos tipya.com.