Massage er godt for både krop og sjæl

2. december 2021

Der er ingen tvivl om, at massage er sundt for både krop og sjæl, og der findes mange studier der understreger netop dette.

Men det er kun de færreste af os der rent faktisk får massage med jævne mellemrum, hvilket er en skam. Der er dog nogle der får massage en gang imellem f.eks. hvis de er på ferie eller på et wellness ophold.

Men massage én gang imellem giver selvfølgelig nogle fordele, men de vil forsvinde hurtigt igen, når du ikke holder massagen ved lige. Mange fravælger regelmæssig massage, fordi det ofte er både dyrt og tidskrævende, at gå til massagebehandlinger ved en massør.

Men der findes heldigvis nogle gode alternativer, der er billigere i længden og så kan du få massagen hjemme i dit eget hjem.

Disse massageprodukter giver en effektiv massagebehandling hjemme i dit eget hjem

Der findes mange forskellige massageprodukter på markedet, men i denne artikel vil vi se nærmere på massagestole, massagepistoler og massagepuder.

Massagestol – High end produkt indenfor massage

En massagestol er noget af det ypperste indenfor massageprodukter, og prismæssigt er den også dyrere end andre massageprodukter.

Før i tiden kostede en massagestol over 60.000 kr. og det var kun velhavende mennesker og virksomheder der havde råd til en massagestol. Men prisen på massagestole er de seneste år faldet en del, og du kan nu købe en massagestol helt ned til 6000 kr.

Mange foretrækker en massagestol fordi du blot skal læne dig tilbage, og vælger det massageprogram du ønsker, og derefter skal du bare slappe af og nyde en god og effektiv massage.

Massagepistol – Største hit i 2021

Massagepistolen er et nyere produkt indenfor massageprodukter, og er blevet yderst populære i 2021.En massagepistol giver en dybdegående og effektiv massage, da den giver helt op til 3600 slag i minutter. En massagepistol er letvægt og kompakt, hvilket gør den yderst praktisk, og gør det muligt at have den med overalt.

Prismæssigt er en massagepistol i den lave ende og kan ofte fås til under 1000 kr. Til en massagepistol medfølger som regel flere forskellige typer massagehoveder, så effektivt kan ramme specifikke muskelgrupper.

Massagepude – En gammel klassikere

En massagepude er en gammel klassiker indenfor massageprodukter, og kan give en god og behagelig massage.

Med en massagepude får du den kendte massageform shiatsu, hvilket stammer fra Japan, derudover giver en massagepude også varmeterapi, som varmer dine muskler op.

En massagepude er rigtig god til lænd og nakke smerter, og er mindre praktisk til alle andre muskelgrupper. Prismæssigt er en massagepude i den lave ende, og kan nemt fås til under 800 kr.