Betting og spiltips til de største sportsbegivenheder

25. april 2021

Alle sportsinteresserede kender til følelsen af at være spændt på en sportsbegivenhed, hvad enten der er tale om en stor fodboldkamp, eller om man er til en hvilken som helst anden slags sport. Og vi kender også godt alle sammen følelsen af at heppe med på sit favorithold eller spiller, når kampene spidser til og skal afgøres.

Har man samtidig penge på sportsbegivenheden, så kan spændingen ved at følge med stige endnu mere. Muligheden for at vinde en stor gevinst vil selvfølgelig få pulsen til at stige hos de fleste, og har man først sat et bet, så vil man selvfølgelig også gerne have at man vinder. Vi har derfor samlet en række betting og spiltips til når du skal bette på de største sportsbegivenheder.

Lav din research

Det første betting og spiltips går på at man laver sin research inden man better. På den måde giver man nemlig sig selv langt større mulighed for succes med sit bet. Har man eksempelvis viden om at det ene hold i en fodboldkamp mangler deres stjerneangriber, så kan der måske være god værdi i at bette på få mål.

Jo grundigere man er i sin research, jo større chance giver man sig selv for succes med sine bets, da den ekstra viden man kan få, kan være afgørende i forhold til at placerer det rigtige bet. Sørg derfor altid for så vidt muligt, at foretage en grundig research på den sportsbegivenhed du better på. Her kan du med fordel tjekke op på holdopstillinger, karantæner, skader og meget andet brugbar information.

Brug denne information til at undersøge markedet for de bedste odds. Det er ikke altid bookmakerne har den samme information som dig, eller tillægger informationen den samme værdi. Derfor kan du med en grundig research finde frem til de odds der har bedst værdi, og som er sat med et for højt odds.

Betting budget

Det andet spiltips omhandler at holde sig til et budget. På den måde undgår du at det tager overhånd, og at du taber for mange penge på en gang. Better du på online betting sider, så kan du med fordel aktiverer en indbetalingsgrænse, som spærrer for indbetalinger til din konto, såfremt du har haft indbetalt for meget på for kort tid.

Der er dog også en anden fordel forbundet med at holde et budget. Det kan nemlig være nemmere at holde regnskab med hvor man har succes når man better, hvis man holder sig til et budget. Det hænger sammen med at du nemmere kan få overblik over hvilke odds og betting markeder du har succes på, hvis du holder dig til at bette for de samme beløb.

Betting strategier

Betting tips og spiltips kan komme i mange former, og ikke mindst i form af deciderede strategier. For at nævne nogle af de mest kendte har vi Henze-systemet, Martingale-systemet, samt sure- og flatbetting.

Den vi finder mest interessant, og som vi oftest benytter os af, er Martingale-systemet. Martingale-systemet går i sin enkelthed ud på, at man better på et odds der giver pengene 2 gange igen. Vinder man efterfølgende på sit bet, så starter man forfra. Taber man derimod på sit bet, placeres der endnu et bet på et odds der giver pengene 2 gange igen. Forskellen er dog den her gang, at man fordobler sin indsats. Sådan fortsætter man med at fordoble sin indsats hver gang man taber, da man derved vil opnå et overskud når man til endelig rammer og vinder på sit bet.

Betting sider

Overvejer du at prøve kræfter med en online betting side, er der nogle ting du med fordel kan være opmærksom på inden du går i gang.

For det første tilbyder de fleste betting sider såkaldte velkomstbonusser til nye spillere, enten i form af indbetalingsbonusser eller bonusser uden krav om indbetaling.

Dernæst vil der være forskel på om du spiller på en betting side med dansk licens, eller på en betting side uden dansk licens. På en betting side med dansk licens vil du ikke skulle betale skat af dine udbetalte gevinster, modsat en betting side uden dansk licens. Endvidere vil det være muligt at opnå hjælp fra de danske spillemyndigheder, i tilfælde hvor der opstår tvister og uenighed mellem dig og din anvendte betting side, såfremt du benytter dig af en betting side med dansk licens.

Du vil også opleve at der vil være forskel på hvad de enkelte betting sider specialiserer sig i. Hos nogle vil det mestendels være den traditionelle form sport, med fodbold, håndbold, tennis, golf og alle de andre sportsgrene. Andre betting sider har dog deres speciale andre steder, hvor det ikke mindst er blevet populært med esport betting. Her kan du således finde betting sider der målrettet tilbyder odds inden esport, hvor især csgo betting er yderst populært.

Du kan derfor med fordel undersøge de mange forskellige betting sider du finder på internettet, og sammenligne dem på deres tilbud af velkomstbonusser til nye spillere, samt andre spændende fordele som de tilbyder, og derved finde frem til de bedste betting sider. Ved at foretage en simpel søgning på Google eksempelvis, kan du nemt finde frem til en lang række brugbare hjemmesider, hvor du kan få et overblik over de mange betting sider, og hvad de tilbyder. Prøv dig frem med forskellige søgninger, såsom betting sider, og der bør dukke en masse brugbare resultater op.