Hvornår kan du komme på fodboldrejse igen?

23. oktober 2020

Mulighederne for at komme på fodboldrejser ser sorte ud i skrivende stund (oktober 2020), hvor Corona-virus hærger over Europa. Her får du et par tips til at holde dig orienteret.

Alle fodboldfans hungre efter igen at kunne komme på stadions, det gælder både de danske fans i Superligaen, men også fodboldelskere som kunne tænkte sig en tur til udlandet og se fodbold. Vi har her samlet lidt hjælp til dig, så du måde kan holde dig orienteret om situationen, samt måske få stillet fodboldappetitten på de små danske stadions.

Fodboldrejser til udlandet

Udsigten til fodboldrejser til udlandet med fyldte stadions, ser lige nu ud til (måske) at blive engang i 2021. Sandsynligvis efter sommerferie. Dvs. altså fra sæsonstart 2021/2022. Derfor tyder det også på at EM 2021, kan gå hen at bliver med tomme tribuner, eller ihvertfald meget reduceret kapacitet. Hold øje med uefa.com for at være opdateret på EM-slutrunden i forhold til tilskuere.

Fodboldrejser til de store ligaer i Europa er stort set sat totalt lukket, dog kan du på Billige-fodboldrejser.dk finde rejse til Premier League-kampe fra februar/marts 2020.

Rejsevejledninger og rejseforsikringer

Det Danske Udenrigsministerium ændrer torsdag klokken 16.00 deres rejsevejledninger på baggrund af smittetallene i hver land. Derfor skal du være meget opmærksom i forhold til rejseforsikringer, hvis du alligevel rejser i disse dage. Rejseforsikringens dækningen afhænger nemlig ofte af Udenrigsministeriet rejsevejledninger.

Du kan på Rejseforsikringsguiden.dk, finde rejseforsikringer som både dækker de såkaldte ‘orange-lande’, dvs. lande hvortil rejser frarådes (men ikke forbydes), samt rejseforsikringer som dækker i tilfældes af at du skulle få Coronavirus på din rejse.

‘Groundhopping’ i Danmark under Corona

Mens Coronavirus hærger og lukker både Superliga-stadions og fodboldstadions ude i Europa, så kan du få stillet lidt at din fodboldlyst ved at besøge divisionsklubberne i Danmark (og dermed også støtte deres overlevelse i denne svære tid for alle). Der er nemlig åbnet for tilskuere til disse kampe (pt. 500 tilskuere per kamp).

Vil du have følgeskab af andre ‘groundhoppere’ kan du følge med på Facebook-siden facebook.com/livetsomgroundhopper, som arrangerer fælles ture til diverse danske stadions.

Redaktionen på myplanetsport.dk tager forbehold for at ovenstående oplysninger kan ændre sig løbende og med hurtig virkning. Ansvaret for indholdet af hjemmesiderne vi linker til, påhviler alene disse hjemmesider.